Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Paal Evjenth

Paal Evjenth föreläser om vinnande attityder

Med enkla grepp kan man förändra vanor och komma ut nedåtgående spiraler med negativt tänkade till nya mönster med positivt tänkande. Paal Evjenth talar om hur våra attityder skapas och hur de kan ändras till ett mer positivt tänkande genom medvetna beslut.  Vi är alla födda vinnare och som barn har vi grundutbudet av vinnaregenskaperna inom oss – starkt självförtroende, nyfikenhet, fantasi, positivt tänkande, envishet, ärlighet och förmågan att leva i nuet. Tyvärr händer något på vägen och som vuxna har vi tappat bort eller gömt just de egenskaperna.  Paal Evjenth beskriver hur vi med de rätta verktygen kan hitta just de borttappade egenskaperna. Vi kan formas till organisationens positiva kulturbärare, där vi tar ansvar för våra liv och den inverkan vi har på vår omgivning. Grunden i Paal Evjenth föreläsningar är att en vinnare är den som arbetar mot ett mål som är värdefullt för dem själv.

Inspiratören Paal Evjenth

Paal Evjenth förläser med stort engagemang och brinnande entusiasm och bygger sina föreläsningar på övertygelsen om att vi människor tar till oss kunskap när vi har roligt. Han är själv ett levande bevis på att positiv attityd smittar.
 Med humor och ett tempo som smittar av sig på åhörarna inspirerar Paal Evjenth till arbetsglädje och motivation. Paal Evjenth lämnar ingen oberörd då han engagerar med mängder av exempel och praktiska verktyg. Paal Evjenth föreläser om positiv psykologi, kundservice i världsklass, hur våra attityder påverkar våra resultat, självkänsla, kommunikation och hur vi når en vinnande försäljning. Paal Evjenth uppdrag varierar från korta framföranden på en kick-off till tredagars seminarier.

För mer information eller bokning av Paal Evjenth som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan