Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Olof Röhlander

Olof Röhlander är Licensierad Mental Tränare, Diplomerad Målbildstränare och Certifierad Coach.

Olof Röhlander är Licensierad Mental Tränare, Diplomerad Målbildstränare och Certifierad Coach.

Olof Röhlander är dessutom ordförande i Riksförbundet för mentala tränare och är tidigare elitspelare och elitserietränare i bordtennis. Olof Röhlander är mental coach till Svenska Bordtennislandslaget och Örgryte Fotboll och har figurerat mycket i media, bland annat i samband med ett mycket uppmärksammat golfprojekt i mental träning.

Olof Röhlander anlitas bland annat som inspiratör, utbildare och föreläsare i områdena motivation, målsättning och mental styrketräning. Några av uppdragen har varit Centerpartiets Riksdagsledamöter, SAAB, Volvo, SSAB, JM, Karolinska institutet och AstraZeneca, där han jobbat med såväl chefer som anställda med målet att ge verktyg för att kunna hantera ständiga förändringar.

Exempel på Olof Röhlanders Föreläsningsrubriker:

– Det blir alltid som man tänkt sig
– Peptalk – mental styrketräning i en värld av förändring

Kommentarer om Olof Röhlander:

”Alla anställda på VIA Travel lämnade Kick-Offen med en stärkt självkänsla och självförtroende. Du ”knöt ihop säcken” på ett fantastiskt sätt och alla vet nu att det är möjligt att vi tillsammans kommer att nå ännu större framgångar. Du fångade alla, vi hade inte kunnat valt en bättre avslutning på helgen.”
 John Lundmark, VD Via Travel

”Alla var så otroligt nöjda med ditt föredrag Olof! Vi hade redan innan vi bokade dig hört från andra att du skulle vara en ”nästkommande föreläsarstjärna”, men nu efteråt kan vi bara konstatera att de hade fel, de kan ta bort ordet `nästkommande´! 

Tack igen och lycka till!”
Agneta Nyström, Försäljningschef, SEB Tryggliv

”Jag är otroligt nöjd med dig som talare på vår stora TCO-konferens. Du levererade verkligen precis det som behövdes och jag har personligen redan haft nytta av flera av dina råd! Tack och hoppas att jag får tillfälle att anlita dig i framtiden.” 

Elisabet Qvarford , Projektledare TCO

Boka Olof Röhlander genom att skicka en intresseanmälan eller ring 08-22 20 10

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram