Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Morgan Borg

Morgan Borg är diplomerad coach, föreläsare och författare till "Den inre kompassens makt". Morgan Borg har gedigen erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbeten i svenska och internationella företag. Som coach arbetar han både på grupp- och individnivå och har uppdrag även där i såväl Sverige som Kina, Tyskland och England. Att ta kraften med hjälp av den inre kompassen är modellen, förändringsfilosofin som Morgan Borg förespråkar i sina föredrag.

Den inre kompassens makt – en föreläsning av Morgan Borg- låt det bli er förändringsfilosofi!

Vill du på riktigt bli en bra ledare? En ledare som talar till människor inre, får följare som inte räds förändring och väljer att växa och utveckla företaget. Låt då Morgan Borg visa verktygen som djuplodar i individens och verksamhetens inre.

Styr inifrån med ökad självrespekt och välbefinnande!

Morgan Borg presenterar modellen som bygger på en stadig plattform, benar ut människosyn, moral och etik för att sedan ta kraft från det innersta och leda till en genuin trovärdighet som får budskapet att landa i mottagarens blodomlopp och tankevanor.

Lev värderingarna!

Värderingar ligger på topp i företagskulturen. Utan klara fundamentala sanna värderingar är det lätt att hamna i bakvattnet i denna tids snabba vändningar. Att kraftfullt arbeta med detta, HR och utveckling ger konkreta resultat som håller i förändringsprocesser.

Under ett föredrag med Morgan Borg konkretiseras steg för steg för att stärka identiteten, förstå sig själv och hur reflektionen greppar!

Lär dig mer om intuitionens värde, hur spegelneuronerna fungerar och förstå dess kraft för att vägleda dig själv med din inre kompass. Boka föredraget med Morgan Borg!

-Den inre kompassens makt

För mer information eller bokning av Morgan Borg som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram