Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mona Riabacke

Mona Riabacke, doktor i beslutsfattande, har tidigare undervisat på Stockholms Universitet och jobbat som projektledare inom Business Intelligence. Sedan 2011 driver hon Riabacke & Co där de hjälper företag och organisationer att förbättra sitt beslutsfattande genom föreläsningar, workshops och utbildningar.

Stegen till klokare beslut med Mona Riabacke

Mona Riabacke föreläser tankeväckande om hur vi människor fattar beslut. Mona Riabacke talar om vikten av att fatta medvetna beslut och att inte låta våra rädslor stå i vägen. Att fatta beslut är något vi alla gör mest hela tiden och en del av valen vi gör är direkt avgörande för hur väl vi lyckas nå de resultat vi satt upp – på jobbet och inte minst i livet. Den komplexa och snabbt föränderliga värld vi lever i idag ställer allt högre krav på vår förmåga att fatta beslut i såväl affärsvärlden som i livet i stort. Valmöjligheterna är många, informationsmängden enorm och osäkerheten stor. Samtidigt har våra hjärnor inte utvecklats nämnvärt på över 30 000 år, vilket kan göra oss osäkra i vissa situationer. Hur kan vi veta när vi ska lita på vårt intellekt eller gå på vår magkänsla?

Mona Riabacke lär ut knepen

Mona Riabacke förklarar att vi är alla sociala varelser och vill bli accepterade av de grupper som vi är en del av. Men benägenheten att bete sig konformistiskt, att göra som andra gör, i kombination med att man i de flesta företag drabbas av kulturblindhet kan riskera förmågan att tänka utanför boxen och att utvecklas säger Mona Riabacke.  När vi låter känslor styra så satsar vi också ofta på kortsiktiga belöningar eller alternativ, så det är också väldigt viktigt att försöka strukturera beslut och se till vad de långsiktiga konsekvenserna kan tänkas bli. Vidare måste vi identifiera vilka beslut som är de allra viktigaste och vad skulle hända om vi gjorde tvärtom?” Mona Riabacke brinner för att hjälpa företag och organisationer att vässa sitt beslutsfattande och att nå människor som verkligen vill göra skillnad i sina och andras liv.

För mer information eller bokning av Mona Riabacke som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram