Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Micael Dahlen

Micael Dahlen är Ekonomiprofessor. Redan som 34 åring tog han sin examen på Handelshögskolan. Han är föredragshållare, talare, forskare och författare. De mest uppmärksammade böckerna är Nextopia, Monster, Livet på Mars och Creativity (Un)limited som verkar som kursmaterial i managementutbildningar. Med sitt speciella uttryck och utseende vänder Micael Dahlen upp och ner på myter om professorer, lycka och traditionella ekonomiprogram för att sedan landa i ljus och närvarande framtidsmedvetenhet.

Professorn och magikern Micael Dahlen föreläser oss in i framtiden!

Ja, med en magikers trollbindande kraft får Micael Dahlen sina åhörare att lyssna och vakna ur nutidens dvala. Det är inte för inte Micael Dahlen påminner om den legendariska Merlin med sitt rockiga och lite lätt okonventionella utseende och uttryck.

Med sitt vidseende och eget forskarunderlag hjälper Micael DahlEn sin publik att hitta nya synvinklar, vidgade vyer och kreativa perspektiv på sitt liv och sin verksamhet!

Likt en sagoprofessor från en annan tid ger Micael Dahlen sina åhörare bilder av hur det kan vara, hur man kan leva, hur man kan se världen ur ett annat perspektiv. Micael Dahlen menar att det är dags att väcka lusten till att vara delaktig av sin egen förändring, stanna i stunden och leva sitt liv i vetskap om att du är din enda lyckas smed!

Häng med nu- för nu bär det av mot rymden och ditt nya medvetande!

Låt Micael Dahlen lotsa dig och ditt team i existentiella frågor. Med glädje och nyfikenhet ger han fart på nytt kreativitetstänk. Lämna alla traditionella tankebanor hemma den dag Micael Dahlen föreläser så kommer ditt medvetande öppna upp och du kan ta emot ny energi för ekonomi, framtidstro och kreativitet.

Låt dina gamla kapitallater och ekonomiska sedvänjor kittlas – öppna upp till lönsamma skrattsalvor. Lönsamma för välbefinnande och bärighet för varje individ och företag!

Boka en föreläsning med Micael Dahlen

-Dö med ett leende på läpparna

-Modernisera kapitalets vägar

-Rädda världen

-En lycklig framtid

För mer information eller bokning av Micael Dahlen, vänligen fyll i en intresseanmälan eller ring 08-222010

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram