Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mi Ridell

Mi Ridell är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter. Det gör henne till en perfekt konferencier eller moderator för dig som vill ha ”extra allt”. Mi Ridell kan leda programmet med full kontroll under dagen, och vara underhållare på kvällen.

Mi Ridell är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter

Det gör henne till en perfekt konferencier eller moderator för dig som vill ha ”extra allt”. Mi Ridell kan leda programmet med full kontroll under dagen, och vara underhållare på kvällen. Få vet att hon är utbildad sångerska och ofta bjuder hon på sång i samband med eventet som en extra bonus till kunden.

Exempel på inspirationsföreläsningar ( klicka på rubriken för mer informativ pdf):

” SERVICE I VÄRLDSKLASS – Ditt kroppsspråk i affärsrelationer”

– 60 av det du kommunicerar till din kund är kroppsspråk, 30 är hur din röst låter och ynka 10 återstår till det talade ordet. Denna föreläsning ger dig större insikt och kunskap om hur du blir en bättre kommunikatör och säljare. Går även att få som workshop i grupp eller individuellt.

”Listen to Mi”

– 43 är mer rädda för att tala inför andra än för att dö… Detta är en föreläsning i presentationsteknik, där Mi ger handfasta tips på hur du bäst lyckas med vad du nu ska tala om, vare sig det är en kvartalsrapport eller ett bröllopstal. Hon belyser bl.a kroppsspråket, rösten, andningen och konkreta, direkt användbara, tips på hur man gör när rampfebern kommer smygande.

”100 KÖRGLÄDJE”

-en underbart härlig teambuilding-föreläsning där alla, oavsett förkunskaper , sjunger i kör tillsammans. Mi styr er med varsam hand genom takter, toner, sånger och enklare stämmor. Ingen prestation – bara glädje!

Dessutom kan ni få skräddarsydda föreläsningar i :

Mindfulness

– som utbildad Mindfulness Practitioner kan Mi ge er en interaktiv föreläsning eller workshop ,informera och entusiasmera er inom Mindfulness, som kan översättas med medveten närvaro. Mi ger er handfasta verktyg och övningar för att få balans i tillvaron och minska stress. Det är ett förhållningssätt som handlar om här och nu. Livet är inget genrep- missa det inte- det pågår NU!

Mental Träning

– som utbildad mental tränare kan Mi Ridell ge er en interaktiv föreläsning eller workshop, informera och entusiasmera er inom Mental träning, något som idrottsmännen tillämpar och som är vetenskapligt bevisat att det fungerar. Mi lär er om hur mentala processer påverkar kroppen, kontroll över mentala processer genom alternativa medvetandetillstånd och möjligheten att utveckla prestationshöjande egenskaper genom träning och målbilder. ” Framgång består av en serie dagliga små segrar” Lars –Eric Uneståhl

Kommentarer från när Mi Ridell var moderator på Academy of Excellences Växa gala för entreprenörer på Café Opera:

– Hon var helt underbar som moderator… Glad, positiv, påläst om talarna och debattpanelen. Såååå underbar!

Therese Albrechtson, Academy of Excellence
– DU VA SÅ JÄVLA BRA på scen. Skön röst, underbart tempo, vackra kläder, ett stort leende där det behövdes och du samlade ihop gruppen när de snurra ut.
Jaquline Gyllenberg, NIYAMA yogastudio

–  Tack för en helt underbar dag i torsdags, jag var väldigt imponerad av hur påläst du var om alla personer du presenterade samt hur bra du var hela dagen. Både rolig och allvarlig…

Marie Holmberg, Executive People AB

– TACK för ett MKT väl genomfört jobb i torsdags på Café Opera – du fullkomligt utstrålar professionalism, styrka och glädje!!

Angelica ”albert” Albertsson – albert PRODUCTION

Kommentarer efter att Mi varit föreläsare med ”Service i världsklass” på Älsjömässan på Praktikertjänsts kickoff ( tre föreläsningar á en timme på en dag) för flera totalt ca 2500 åskådare:

– Tack för den spännande och intressanta föreläsningen på Praktikertjänst jubileum.
Mario Ruiz , klinikchef Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs

– Jag va en av alla dom som va på din föreläsning på stockholmsmässan, jag va till och med på den i mitten som va lite kaosartad=O)
Jag sa till dig när jag gick att jag tyckte den va bra!! Men jag kände att jag ville säga det en gång till, det va verkligen en jättebra föreläsning som va intressant å lyssna på. Du som person är åxå så härlig, vi sa det till varandra efteråt att vi tyckte så mycket om att du började plocka fram stolar bakom skynket och såg till att folk kom närmare scenen och så vidare. Det tycker jag visar på att du, missförstå mig rätt nu men att du fortfarande är mänsklig, ditt kändisskap har inte stigit dig åt huvudet och du lever precis som man ska. Du älskar ditt jobb, din son och man!! Det syns så tydligt och det är så underbart=O) Fortsätt va ditt underbara jag, kram å tack

Lollo

Kommentarer efter att Mi Ridell föreläst med ”Listen to Mi” i Västerås på Elite Hotel:

“Vi var alla nöjda med Mis insats och hon lockade mycket folk. Föredraget var intressant och perfekt anpassat till de personer som

var där. Jag kan varmt rekommendera både Mi och det innehåll  hon tagit fram för oss”

Annki Bergsten, VLT Reklam

Kommentarer efter att Mi föreläst med ”Listen to Mi” för DnB NOR :

“Tack underbara Mi för en fantastiskt lärorik och inspirerande föreläsning! Ditt stora kunnande och engagemang lyste verkligen igenom och Du är absolut en av de främsta experterna i Sverige inom kroppsspråk och muntlig presentation.

Tack vare dina tips och goda råd har många här på jobbet nu fått upp ögonen för hur avgörande kroppsspråket är vid kommunikation!”

Ann-Catrine Sandäng, DnB NOR Asset Management

Kommentarer efter att ha deltagit i Mis ”100 KÖR-GLÄDJE” i Uppsala:

“Vad roligt” Kunde inte blivit bättre!”

Rebecca

“Tack för en toppenkväll! Det var verkligen en bra start på veckan känns som ler skulle få veta hur duktig du är på att sjunga. Medryckande!”

Annika

“Jag vill tacka för måndagskvällens körsång! Det var verkligen kul och gav mersmak.
Jag blev imponerad av dig och dina kunskaper.”

Charlie

Boka Mi Ridell genom att skicka en intresseanmälan eller ring 08-22 20 10

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram