Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Martin Lidberg

Martin Lidberg berättar i sin motivationsföreläsning hur han lyckades med sin pojkdröm genom att bli världsmästare i brottning. Med den egna karriären som ledsaga talar han om vikten av fokusering, målsättning och framför allt hur man kan arbeta mentalt för att nå sina mål.

Ämnen

Martin Lidberg berättar i sin motivationsföreläsning hur han lyckades med sin pojkdröm genom att bli världsmästare i brottning. Med den egna karriären som ledsaga talar han om vikten av fokusering, målsättning och framför allt hur man kan arbeta mentalt för att nå sina mål. Oavsett om man vill prestera bättre i en idrott, eller i sitt yrke, så menar Martin att det alltid är en förutsättning att tänka positivt och tro på sig själv för att lyckas.

Martin drar under föreläsningen även paralleller till hur han mot alla odds gick från att vara en stor, kantig brottare till en mjuk och smidig dansare på bara några månader när han 2007 vann TV-programmet Let’s Dance, och om hur han fortsatt prestera som egen företagare efter sin idrottskarriär. Under denna föreläsning får ni många tips och råd med en hel del skratt som inspirerar till egen prestation och framgång.

För mer information eller bokning av Martin Lidberg som föreläsare, vänlig fyll i en intresseanmälan eller ring 08-22 20 10

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram