Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mark Levengood

Mark Levengood säger "När jag gick i skola satt Fröken i sin kateder mellan den uppstoppade ekorren och jordgloben. Hon lärde oss allt om Belgiska Kongo. Bakom henne på väggen gick Jesus på vattnet i nytvättat hår.

Mark Levengood säger ”När jag gick i skola satt Fröken i sin kateder mellan den uppstoppade ekorren och jordgloben. Hon lärde oss allt om Belgiska Kongo. Bakom henne på väggen gick Jesus på vattnet i nytvättat hår. Och åren gick och vi blev stora, jorden roterade kring sin axel och allt förändrades. Utom vi. I mina klasskamraters och i mitt liv är Belgiska Kongo för evigt en del av Afrika. Vi är på sätt och vis lika uppstoppade som den där ekorren, och det kan inte en skolplansch-Jesus i världen hjälpa, hur ren han än är i håret.”

En stor del av Mark Levengoods liv består av hans arbete inom ”såväl TV, radio, scen och böcker har handlat just om vilka möjligheter vi har att förändras som vuxna människor, och hur viktigt det är att den processen äger rum. Vår samtid ställer hårda krav på oss, men bjuder också på väldigt många nya typer av möjligheter för den som vågar anta utmaningen” säger han.

Mark Levengood ”försöker forma sina föreläsningar, så det blir ett schampo inte för håret utan för hjärnan. Tvättar bort gamla föreställningar och skapar utrymme för vår samtid att flytta in i huvudet”. Mark Levengood ”tror uppriktigt inte på några genvägar när det gäller att förändra oss själva”, men Mark Levengood ”vet att man under en föreläsning kan påbörja processer som så småningom kan bli precis hur fruktbara som helst hos åhöraren.”

Mark Levengoods ”fröken i skolan var inte av det glada slaget. ”Alla kan sjunga” brukade hon säga, ”bara man slipper lyssna på eländet”:

”Jag är av det glada slaget. Jag tror inte heller alla skall sjunga, men jag tror alla skall, och måste förändras.”

Boka Mark Levengood genom att skicka en intresseanmälan eller ring 08-22 20 10

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram