Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Manuel Knight

Manuel Knight växte upp i ett ghetto i Atlanta, tog värvning i armen och krigade i Irak. Efter flera år i tyskland hittade han sin väg till Sverige och har verkat här i snart 15 år. Han är organisationskonsult. Hans tuffa och mycket påfrestande inledning i livet har gett honom en stor portion ödmjukhet, en tydlighet utan tveksamheter och ett lärandefundament som ger stabila redskap. Han delar med sig av sina erfarenheter på ett mycket underhållande och inspirerande vis. Manuel Knight vann Stora Talarpriset 2011 och han har också sommarpratat i radio. Hans livsdevis lyder:
If you want corn, plant corn!

Manuel Knight är nutidens ledarskapsriddare- Han slåss vid kommunikationens front, med tydlighet och klartext som vapen!

Att uppleva en föreläsning av Manuel Knight är en underhållning som ger eftertankar med så knivskarpa budskap att åhöraren långt därefter kan få insikter och nicka medhållande i såväl vardagliga stunder som i arbetssituationer. Med ett leende på läpparna faller polletterna ner en efter en.

Med en charm och intensitet som saknar motstycke leder Manuel Knight sin grupp till skratt, mot nya lärdomar till budskapsseger!

Manuel Knight  använder igenkänningskomik som genväg till att öppna ditt sinne. Han kittlar skrattnerven och får hela systemet att dansa och vilja ha mer.

När väl mottagaren står med öppet mål och vill ha mer- levererar Manuel Knight mer, mycket mer och än mer tydligare!

Om ni i gruppen, på arbetsplatsen, i ledningsgrupp på riktigt vill ha inspiration och ny energi för att komma vidare så boka Manuel Knight för ett sprakande och givande inslag i ert fortsatta arbete mot framgång. Att lära sig den hårda vägen är ofta mycket tufft men Manuel Knight visar hur sann den vägen är genom sin ”The Corn Philosophy”.

What you put in, is what you get out. It is the same rule in farming, as in Life, as in business!

Boka en föreläsning som ger kraft och inspiration inför nästa utmaning i organisationen:

– Interkulturell kommunikation

– Ledarskap

– Kulturkrockar

– Företagskultur

– Attityder

För mer information eller bokning av Manuel Knight som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram