Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Malin Hammar

Malin Hammar har en lång karriär bakom sig i hotellbranschen. Efter internationella studier arbetade hon sedan 23 år med hela världen som arbetsfält – bland annat New York, London, Indien, Egypten och Costa Rica. År 2009 drabbades Malin Hammar dock av tre hjärtinfarkter på ett dygn – en livskris som förändrade hennes liv, en resa som hon nu föreläser om.

Malin Hammars karriär hade sitt pris

Malin Hammars första jobb som försäljningschef på anrika hotell Plaza i New York satte standarden för hur hennes arbetsliv skulle komma att se ut. Resor, möten och ständigt på gång med ungefär 200 möten på en månad. De följande tjugo åren arbetade Malin Hammar vidare i London, Indien, Italien och till slut på ett femstjärnigt hotell i Costa Rica. Det var där livet tog en ny vändning 2009 när Malin Hammar vaknade en morgon av att det spände i bröstet. Tre gånger under samma dygn återkom smärtan och till slut var Malin Hammar så blek och kallsvettig att hon blev körd till sjukhuset. Där konstaterades det att hon haft tre hjärtinfarkter och att hon varit oerhört nära döden. Läkarna konstaterade att hennes kärl var så förträngda att de krävde omedelbar operation, men hennes försäkringsbolag ville inte betala för operationen så där låg hon med det enda rådet från läkaren ”att tänka sig frisk”. Efter sex dagar på sjukhuset fick Malin veta att hennes försäkringsbolag plötsligt hade ändrat sig och att hon skulle få sin operation, men upplevelsen fick henne att omvärdera sitt liv när hon flyttade hem till Sverige och fick chansen att starta om på nytt.

Malin Hammars berättelse om attraktionslagen

När Malin Hammar levde och arbetade i Indien, mötte hon en vis man, en guru. Han lärde henne att det viktigaste en människa har tillgång till är hur hon eller han tänker. Han beskrev ”attraktionslagen”, ett flera tusenårigt gammalt sätt att ”visualisera” vad man behöver och önskar sig.  Attraktionslagen har nu varit del av Malin Hammars liv i mer än 20 år. Under hennes föreläsning delar Malin Hammar med sig av alla otroliga händelse som har skett i hennes liv tack vare attraktionslagen. Malin säger själv att allting är möjligt bara man ser det framför sig, till och med mirakel. En annorlunda och ögonöppnande föreläsning.

För mer information eller bokning av Malin Hammar som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram