Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lennart Paulsson

Lennart Paulsson jobbar som möteskonsult och moderator.

Han är civilekonom med bred bakgrund från olika ledande positioner inom marknadsföring och försäljning från Vingresor, NEC och SAS både i Sverige och utomlands.
Lennart har under dessa år utvecklat en god förmåga att jobba strategiskt i genomförande av större, både interna- och externa möten. Han startade eget bolag, P&P Meetings år 2009 för att agera som möteskonsult och moderator på heltid. Lennart ingår som ledamot i svenska eventakademin och sitter där på programledarstolen. Han har skrivit boken Det optimala mötet och producerar egna kunskapsseminarier som Stora Måldagen och Stora Retorikdagen.

Fördelar med Lennart som moderator
I en utvärdering har Lennart högst betyg av Sveriges moderatorer. Brinner för uppgiften. Stort stöd för kunden i planeringen. Ger ut värdefulla tips på kommunikation, nätverkande och möteseffekt. Spar tid och resurser för kunden. Positiv för att alltid hitta lösningar. Noggrann, tar kontakt, intervjuar och förbereder inför mötet. Testar publik/deltagare på förväntningar. Bevakar och följer upp effekterna från mötet.
Lyckas fånga publiken med mycket humor och värme. Håller tempot uppe och ser till att alla går från mötet med positiva minnen och budskap som förmedlats på ett professionellt sätt. Triggar för intervjuer, paneldebatt och talkshows, där många ledare och personligheter nått fram med sina budskap under ledning av Lennarts behagliga intervjuform.