Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lennart Lindén

Nominerad två gånger till Sveriges bästa föreläsare är Lennart Lindén är en av Sveriges mest efterfrågade ledarskapsutvecklare. Han är tidigare Kommendörkapten i Marinen och numera konsult inom ledarskaps- och teamutveckling för alla nivåer i företagsorganisationen. Lennart har även tidigare tjänstgjort som EG-övervakare i Bosnien-Hercegovina. Ledarskapsutbildning, teamutveckling, konflikthantering samt föreläsningar är några av Lennart Lindéns specialiteter.

Lennart Lindén visar vägen genom besvärliga beteenden

Hur hanterar man besvärliga beteenden? Med sin unika dynamik och struktur guidar Lennart Lindén deltagarna genom det register av verktyg som finns för att hantera besvärliga personer. Lennart Lindén vänder sig inte bara till företagsledare och mellanchefer utan även till den personal på företag och kommuner som normalt inte brukar gå på föreläsningar – exempelvis kökspersonal städpersonal, vaktmästare, receptionister, renhållningsarbetare, chaufförer och andra som sällan hyllas. Lennart Lindén är rakt på sak, lätt att förstå och det han säger sitter kvar länge i medvetandet. Med många konkreta exempel skapar Lennart Lindén en hög igenkänningsfaktor.

Jämlikhet med Lennart Lindén

Lennart Lindén föreläser även om jämställdhet, kvinnligt och manligt och om att upptäcka och tillvarata den kreativa olikheten och den kulturella kompetensen.

 I hela sitt liv har Lennart arbetat med konflikter i de mest skilda miljöer allt från krigets Bosnien till dagens ansträngda rationaliseringsanda. Även som FN-observatör i Israel såg han grundläggande värderingar och misstro stjälpa det mest självklara överenskommelser.
 Lennart Lindén har mångårig erfarenhet som ledarskapsutvecklare inom marinen och inom försvaret, där han bland annat arbetade som projektledare i KREOL-projektet (Den Kreativa Olikheten) vilket hade som mål att öka förståelsen mellan könen.

 Lennart Lindéns utbildningar, seminarier och föreläsningar är medryckande och lätta att associera till egna personliga erfarenheter vilket är en av nycklarna till utveckling och bestående förändring.
 Många lämnar Lennart Lindéns föreläsningar med ett leende och ett ökat självförtroende.

Skräddarsytt med Lennart Lindén

Innehållet i Lennart Lindéns föreläsningar kan skräddarsys för att passa in i många olika sammanhang. Några ämnen och rubriker som Lennart Lindén gärna föreläser kring är:

– Det inre arbetsmiljöarbetet – om motivation, engagemang och samarbete.

– Medarbetare eller Motarbetare – om konsten att vända ett missnöjesklimat,

– Bemötande – eller skulle du vilja ha dig själv som arbetskamrat?

– Arbetar vi tillsammans eller bara samtidigt? – individualister eller lagspelare?

– Skall chefer vara som kakelugnar, järnspett eller geléhallon?– om att våga vara chef.

För mer information eller bokning av Lennart Lindén som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram