Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lasse Gustavson

Lasse Gustavson drabbades 1981 av en arbetsplatsolycka i Göteborg, som gav honom 40-procentiga tredjegradens brännskador på kroppen. De livshotande skadorna var dock de inre, i lungorna. I dag håller han föredrag kring kraft, motivation och prestation i vardagen och det i extrema. Han ger också längre utbildningar i inre ledarskap och grupputveckling. Lasse Gustavson har gått utbildningar i Mindfulness för professionella och Utvecklande ledarskap för Konsulter. Han är också lärare på den Svenska Mentala Tränare utbildningen samt ICC Coachutbildningen i Norge.

Lasse Gustavson hamnade mitt i eldhavet

Lasse Gustavson var 24 år och ny på jobbet som brandman när han tillsammans med en kollega hamnade mitt i ett eldhav. En gasledning i oljehamnen i Göteborg hade sprängts. Lasse överlevde hettan på 800 grader, men hans kollega klarade sig inte genom olyckan som skedde för mer än 30 år sedan.

Lasse Gustavson vaknade till en värld av skönhet

”Ett eldhav stort som Globen omger oss. Det är 800° grader varmt. En människa självantänder vid 600°. Håret och skägget knastrar när det brinner av och det bubblar i hörselgången när öronen smälter. Fingrarna brinner utan att det känns. Mina värderingar brann upp tillsammans med mitt ansikte den där natten. När jag vaknade var det till en ny värld. En värld av skönhet.” Lasse Gustavson har föreläst om den ödesdigra dagen och tiden efteråt, hur han utvecklats som människa och format sitt liv utefter de 40-gradiga brännskador som han ådrog sig. ”Man måste ha tre kvaliteter i sina handlingar”, säger Lasse Gustavson och fortsätter: ”Kraft, kärlek och visdom. När de hänger ihop kan man känna den där riktiga glädjen.”

Följ med Lasse Gustavson på en föreläsning om Hållbar Samverkan

Hållbart är ett hett ord just nu i näringslivet, det borde även inkludera samarbete, medarbetare och chefer. Eller hur… Verkligheten är den att stress är den i särklass högsta ohälsofaktorn i Sverige idag.   Inte så hållbart.  Eller hur… Lasse Gustavson lyfter fram goda och onda exempel, delar med sig av kraftfulla och verksamma redskap såsom öppenhet, mindfulness, mental träning och utvecklande ledarskap med syftet att stimulera att bryta dåliga vanor och negativa trender på arbetsplatser.

För mer information eller bokning av Lasse Gustavson som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram