Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lars Losvik

Lars Losvik har en gedigen erfarenhet och utbildning inom vuxenpedagogik och ledarskap. Är utbildad vid Helsingfors Universitet. Med årtionden av erfarenhet har Lars med sitt brinnande engagemang och förmåga att nå ut till åhörarna blivit en av Nordens mest uppskattade föreläsare inom sitt område.

Det skall vara kul att jobba idag. Men det är ingen självklarhet att man känner en glädje och motivation på arbetsplatsen. Hur motiverar du dig själv som anställd och hur sprider du arbetsglädje i organisationen som medarbetare eller företagsledare?

Lars Losvik har en gedigen erfarenhet och utbildning inom vuxenpedagogik och ledarskap. Är utbildad vid Helsingfors Universitet. Med årtionden av erfarenhet har Lars med sitt brinnande engagemang och förmåga att nå ut till åhörarna blivit en av Nordens mest uppskattade föreläsare inom sitt område. Lars är ofta anlitad som föreläsare både nationellt och internationell.

För mer information eller bokning av Lars Losvik, vänligen kontakta Mace Speakers, tel 08-22 20 10 eller info@macespeakers.se

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram