Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lars-Johan Jarnheimer

Lars-Johan Jarnheimer är en svensk företagsledare som har haft en rad olika uppdrag inom Kinneviksfären, bl.a. som VD och koncernchef för Tele2. Han fick utmärkelsen “Årets Ledare” år 2003 och är idag ordförande I INGKA-holding (IKEA’s moderbolag), samt aktiv i ett flertal andra styrelser, bl.a Eniro AB, Qliro AB, CDON-group, Egmont International Holding A/S, Arvid Nordquist HAB m.fl.

Lite snack och mycket verkstad

Lärlingsjobb på Ikea i ungdomen, H&M, Galne Gunnar, Saab, Tele 2… och nu håller Lars-Johan Jarnheimer i ordförandeklubban för Ikeas moderbolag Ingka Holding. Lars-Johan Jarnheimer är samma andas barn som Ikeagrundaren Ingvar Kamprad – lite snack och mycket verkstad ska det vara. Lars-Johan Jarnheimer är en utpräglad säljare med glimten i ögat och sedan han klev av som välbetald VD och koncernchef på Tele 2  har han tagit rollen som styrelseproffs.

Varje steg är viktigt för framgång

Lars-Johan Jarnheimer har gjort en lång karriärresa, där varje steg har varit lika viktigt för hans framgång. Lars-Johan Jarnheimer har inte gått de klassiska chefsskolorna och sin ekonomexamen tog han i Växjö. Däremot har han arbetat nära några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer, Ingvar Kamprad, Stefan Persson och Jan Stenbeck. ”Jag är bra på att få med mig folk” säger Lars-Johan Jarnheimer, som beskrivs som prestigelös och empatisk trots att han även visat prov på hårda nypor. ”Pillret mot hybris är att du som chef alltid är nära kunden, att du alltid tar dig tid så att du vet vad som händer på golvet” fortsätter Lars-Johan Jarnheimer.

Om man hyvlar blir det spån

Lars-Johan Jarnheimer talar om sin syn på ledarskap och erfarenhet av förändring från sin tid i föränderliga branscher och företag. Lars-Johan Jarnheimer föreläser om vikten av att “sätta kunden i fokus” genom att hålla sig så nära kunden som möjligt och om hur viktigt det är att inte göra det för komplicerat och omständligt. Lars-Johan Jarnheimer belyser vikten av att våga vara annorlunda, men hela tiden vara korrekt. Det finns fyra saker man alltid måste följa….

För ytterligare information eller för att boka Lars-Johan Jarnheimer som föreläsare, vänligen fyll i en intresseanmälan, ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

 

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram