Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kajsa Asp Jonson

Kajsa Asp Jonson är legitimerad dietist, journalist, föreläsare, moderator och författare till boken: Mersmak för livet. Hon lär på ett fundamentalt sätt ut konsten att vägleda sig själv frisk, pigg och effektiv. Som kvitto bär åhörarna med sig insikter om hälsoeffekter som varar hela livet.

Vill du få mersmak för livet och samtidigt bli mer fokuserad och effektiv i företaget? Låt ett föredrag av Kajsa Asp ge dig uppstarten!

Med en gedigen erfarenhet och hårt arbete har Kajsa Asp Jonson landat i modellen som håller i nuet, i farten och vidare med åren. Säkra upp ditt pigga och friska liv utan pekpinnar. Få mer gjort och ha mer tid över och ha roligt samtidigt.

Kajsa Asp Jonson lär under sin föreläsning ut hur man bygger pigga muskler för friskhet och mumsar goda inspirationsmåltider!

Sluta brandsläcka ditt dåliga samvete med energibovar som dieter och tuffa träningspass – Ta tag i fundamentet och ge dig på de dagliga vanorna och vips kommer mirakel att ske!

Under en föreläsning med Kajsa Asp Jonson får du redskap och kunskaper om hur du får ett skönare och bättre liv- Häng med!!

Du kommer må bättre både mentalt och fysiskt, du kommer få mer gjort och dessutom som en rejäl gräddklick på moset- få mer lönsamhet i verksamheten!

– Mersmak för livet

För mer information eller bokning av Kajsa Asp Jonson som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram