Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Johan Wendt

Johan Wendt är social entreprenör, föreläsare och författare. Han är grundaren till Mattecentrum som hjälper och stödjer hundratusentals barn och ungdomar runt om i världen med matematiken. Johan Wendt gör en samhällsnytta utanför de flestas ramar och trygghetszoner och inspirerar alla till att tänka ur andra vyer och med oegennyttig vinning.

Johan Wendt räddade världen!

Ja, det vill man gärna påstå att Johan Wendt lyckades rädda och skapa en mattevärld för barn och ungdomars rätt att lära sig matematik. Trots mängder av motgångar lyckades Johan Wendt forma det största föredömet i mannaminne i socialt entreprenörskap. Johan Wendt skapade Mattecentrum som idag har över 150000 medlemmar och ökande. Idag är den spridd över flera delar av världen.

Lik en konstnär fick Johan Wendt krafter ur motgångar och nollbudget och verkade fram sin idé.

Utan tvekan delade han sin kunskap och många långa timmar, dagar och år för att hjälpa ungdomar vidare i sitt arbete. Lönen var den varma tillfredsställelse som infinner sig efter att möta tacksamhetens leende. Detta är samhällsnytta på högsta nivå!

Johan Wendt är en sann social entreprenör som jobbar med hjärtat som grund

Låt Johan Wendt inspirera er organisation och medarbetare i en föreläsning som handlar om kraft och mod. Den handlar om PR, marknadsföring, företagsuppbyggnad och kommunikation. Den handlar om att våga och att satsa och också våga välja bort lojheten.

För mer information eller bokning av Johan Wendt som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram