Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Jenny Åkerman

Med ett IQ på 131 blev det Jenny Åkermans väg till medlemskap i föreningen Mensa. Numera är Jenny Åkerman ordförande i föreningen där alla medlemmarna har ovanligt högt IQ. Under barndomen kunde Jenny Åkerman läsa och skriva långt före skolstarten. Senare stod det klart att hon var särbegåvad vilket dock inte innebar en gratis biljett till höga betyg, trots att hon kunde rabbla 1000 decimaler av talet pi. Idag är Jenny Åkerman utbildad i neurolingvistisk programmering, entreprenörskap, stand-up-comedy, sorgbearbetning, diplomerad grafisk formgivare samt utbildad inom RGRM, en rehabiliteringsmetod för stroke-patienter.

Lär dig kommunicera med Jenny Åkerman

Hemligheterna med god kommunikation kan både synas och höras. Därför kan man lära sig hur man kan komma på ”speaking terms” med vem man vill. Det handlar inte bara om hjärnan när man kommunicerar, det handlar även om hjärtat.

 

Svaret på de komplicerade frågorna av Jenny Åkerman

Med vetenskapligt väl underbyggda fakta om hjärnan, blandat med träffande exempel ur vardagen lämnar ni föreläsningen sugna på mera samarbete, med bättre självbild och nyförälskade i era egna hjärnor. Jenny Åkerman försöker ge svar på frågor som hur den mänskliga hjärnan fungerar, hur den utvecklas, om det går att få ett bättre minne, och om det går att öka sitt IQ? Jenny Åkerman förmedlar helt enkelt en direkt användbar syn på hur vår hjärna kan användas på bästa sätt. Med hennes kunskaper om hjärnan i kombination med pedagogiska listigheter får hon vem som helst att bli både smartare och nöjdare.

Skräddarsydda föreläsningar med ”hjärn-ladyn” Jenny Åkerman

Jenny har i princip aldrig hållit samma föreläsning två gånger. För varje nytt uppdrag har du som kund nära kontakt med Jenny, och du får hjälp att fundera fram, bolla idéer och säkert så småningom också hamna i en gemensam syn på vad det är ni egentligen vill ha och behöver.
 Jenny Åkerman skräddarsyr och genomför med skön energi och en stor portion humor föreläsningar om hjärnan, kommunikation, rösten, intelligens, minnet och personlighet… med flera ämnen.! Jenny Åkermans föreläsningar riktar sig till en bred publik – hon lämnar deltagarna fyllda av ny energi, nöjda och insiktsfulla efter er kick-off, er konferens eller tillfället då hela personalen samlas; föreläsningarna passar alla!

 

För mer information eller bokning av Jenny Åkerman som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram