Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Gabrielle Salander

Gabrielle Salander, fil. kand. i retorik, är expert inom retorik och kommunikation. Hon hjälper människor att vässa sin kommunikativa förmåga så att de lättare kan övertyga för att nå dit de vill, så att de känner sig säkrare i muntliga situationer och så att de kan skapa bättre relationer till andra människor.

Gabrielle Salander, fil. kand. i retorik, är expert inom retorik och kommunikation. Hon hjälper människor att vässa sin kommunikativa förmåga så att de lättare kan övertyga för att nå dit de vill, så att de känner sig säkrare i muntliga situationer och så att de kan skapa bättre relationer till andra människor. Hon erbjuder stor expertis och effektiva metoder som ger resultat. Metoderna har vetenskaplig grund inom retoriken och psykologin och hon förmedlar dem på ett tydligt och inspirerande sätt. 

Föreläsningar

De 7 kommunikationssynderna

Alla kommunicerar – men få når fram

Ineffektiv kommunikation kan ske på ett väldigt subtilt sätt men ändå ha förödande konsekvenser. En kommunikationssynd är just ett subtilt hinder för effektiv kommunikation som istället skapar konflikter, missförstånd, dåliga beslut, negativt ekonomiska konsekvenser samt tar tid och energi. Föreläsningen hjälper dig att identifiera 7 vanliga sätt som hindrar människor till att kommunicera effektivt. Du får lära dig hur du bemöter människor som bl.a. klagar & gnäller, dömer & nedvärderar och skyller ifrån sig samt lära dig hur du själv kan undvika dessa hinder för att skapa mycket bättre resultat på arbetsplatsen

Retorik & vetenskapen om hur du övertygar

Vad som påverkar människor till att säga ”ja”

Ta del av retoriska metoder samt den senaste psykologiska researchen kring hur man påverkar människors tankar och handlingar. Lär dig vad det är som gör att vi påverkas till att säga ”ja” till vissa människor och förslag och inte till andra. Ta del av ett antal steg för hur du kan vässa din övertygande förmåga samt hur du kan genomskåda andras försök till att påverka dig, så du kan ta beslut som verkligen gynnar dig. Lär dig bl.a. vad orden och kroppsspråket egentligen har för inverkan och vad det är som driver människor till att göra det de gör.

Kommunicera med självförtroende

Känn & utstråla säkerhet när du talar med & inför andra

Känslor kan hindra oss i att kommunicera ut det vi verkligen vill ha sagt. Att kommunicera med självförtroende innebär att ha förmågan att våga uttrycka sina åsikter inför andra människor och göra det på ett tryggt & säkert sätt. Lär dig konkreta verktyg för hur du får fram det du vill ha sagt utan att låta känslorna vara ett hinder. Lär dig bl.a. grundläggande tekniker för att hantera rampfeber samt hur du hanterar nervositet inför ett svårt samtal där mycket står på spel. Metoderna hjälper dig att stärka ditt kommunikativa självförtroende.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram