Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Felicia Feldt & Mian Lodalen

Felicia Feldt är författare, manusförfattare på en kommunikationsbyrå och sjuksköterska inom hemsjukvården. Hon bor i Stockholm, har fästman, barn och bonusbarn. Aktuell med självbiografin ”Felicia försvann”.
Mian Lodalen är journalist och författare och lever i Stockholm med fästmö och två bonusbarn. Hon har en rad romaner bakom sig. Den kritikerrosade och självbiografiska barndomsskildringen ”Dårens dotter” är utgångspunkten för samtalet med Felicia Feldt.

Anna Wahlgrens dotter om rätten att slippa försonas!

Det handlar om att lämna ut sin förälder med Felicia Feldt och Mian Lodalen

I ett högaktuellt samtal, lett av Mian Lodalen är huvudfokus Felicia Feldts upplevelser av att vara dotter till en av Sveriges främsta barnexperter. Både Felicia Feldt och Mian Lodalen gjorde det förbjudna när de skrev utlämnande och personliga självbiografier om föräldrar som ännu är i livet. Utifrån personliga erfarenheter synliggörs utsatthet i en gränslös vuxenvärld som präglats av missbruk och de ställer vågade frågor om hämndkänslor, villkoren för moder- respektive faderskap, barnets villkorslösa kärlek, samt den moraliska komplexiteten i att lämna ut sin förälder i det offentliga.

Felicia Feldt och Mian Lodalen i dynamiskt samtal

Författarna tar avstamp från sina romaner Dårens dotter och den hett omdiskuterade Felicia försvann. De är inte alltid överens om allt, vilket skapar en spänning på scen. I ett dynamiskt och utlämnande samtal berättar de om sin syn på självbiografins sanningar och konsekvenser. Vinster och förluster. Om att ta makten över sitt eget liv och komma tillbaka, trots en sårig start i livet. Och ställer den brännande frågan om man till varje pris måste försonas. Där Felicia hävdar sin rätt att slippa försonas, har Mian gjort den motsatta resan och nått försoning. I det här mötet får publiken ta del av både djupaste allvar och öppenhjärtig humor.

Samtalet pågår efter önskemål mellan 45 min och 1 1/2 timme, med frågestund efteråt.

För mer information eller bokning av Felicia Feldt och Mian Lodalen som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram