Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Erik Hamrén

Boka Erik Hamrén och lyssna på hans föreläsning ”Din attityd bestämmer din prestation”

Boka Erik Hamrén och lyssna på hans föreläsning ”Din attityd bestämmer din prestation”

Erik Hamrén är nuvarande förbundskapten för Sveriges herrlandslag i fotboll och har vunnit flera tunga titlar inom klubbfotbollen i Sverige, Norge och Danmark.

Erik Hamrén kommer ta dig med på en föreläsning fylld av glädje, energi med fokus på ledarskap och hur man skapar ett vinnande lag.

Erik Hamréns recept på att få teamet att prestera på topp betonar vikten av målsättning där han citerar Nalle Puh ”Om man inte vet vart man skall är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommit fram”.

Den 4 november 2009 tog Erik Hamrén över efter Lars Lagerbäck som svenska herrfotbollslandslagets förbundskapten. Det var ingen större överraskning, Hamrén hade flera framgångar bakom sig som tränare med cuptitlar i Sverige och ligaguld både i Norge och Danmark med Rosenborg och Aalborg. Han hade även fått pris som årets tränare i Danmark och 2007 slog Aalborg BK ut Sampdoria från EUFA-cupen under Hamréns ledning. Det var första gången någonsin som ett danskt lag lyckats slå ut ett italienskt i en stor cup.

Erik Hamrén är från Ljusdal och växte upp med fotboll och bandy. En skada satte stopp för spelarkarriären. Han var tidigare yrkesofficer och kombinerade tränarkarriären med det militära.

Erik Hamrén är en mycket inspirerande och engagerande talare. Erik Hamrén brukar beskrivas som jordnära, konkret och engagerande. Passa på att entusiasmeras av en av Sveriges bästa ledare!

För att boka Erik Hamrén som föreläsare eller för mer information, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram