Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bok-aktuell: Vinnare i din egen tävling, Betydelsefullas förlag, juni 2008 och Se mig! Om självkänsla och jakten på bekräftelse, Semic Förlag sept 2008.

Bok-aktuell: Vinnare i din egen tävling, Betydelsefullas förlag, juni 2008 och Se mig! Om självkänsla och jakten på bekräftelse, Semic Förlag sept 2008.

Motto: Låt fördelaktiga tankar ta dig till framgång!

Mål: Emma Pihl drivs av viljan att skapa en bättre värld genom att inspirera människor till att utvecklas till förebilder för nästa generation. Starka förebilder som har berikats med ett fördelaktigt tankesätt, en känsla av tillräcklighet i sig själv och en starkare självkänsla.

Föreläsaren: Som föreläsare är Emma Pihl humoristisk och levande. Emma Pihl bjuder på sig själv och får publiken att känna på hela känslorepertoaren. Hennes exempel får publiken att nicka igenkännande och övningarna är anpassade att kunna användas från idag och framåt för att få ut mer av livet – att bli vinnare i sin egen tävling.

“Mitt liv lärde mig en läxa. En läxa som jag behövde för att komma ifrån mina negativa prestationskrav, ätstörn- ingsbeteende och begränsande självbild. Genom hjälp utifrån och genom att uppfinna egna verktyg tog jag mig själv tillbaka till livet. Idag utnyttjar jag samma verktyg för att hjälpa andra till att skapa livskvalité, lära
känna sig själva och nå nya utmanande mål. Efter att ha experimenterat mig till mitt eget välmående ville jag lära mig mer om personlig utveckling på teoretisk väg.

Jag är utbildad coach i NLP (Neuro lingvistisk programmering)och samtalscoaching). Jag är kvalitetssäkrad och certi- fierad genom ICF, International coaching federation och ICC, international coaching communitys principer. Jag har gått utbildningar i mental träning, UGL, kognitiv beteendeterapi, mindfulness och Anthony Robbins, Mastery University, för att få kunskaper och verktyg att hjälpa andra skapa ett bättre liv för sig själva.

I botten är jag legitimerad sjuksköterska och har en examen i socialantropologi. Gemensamt för mina tidigare arbeten har varit att de alla handlat om beteendeförändringar från hiv-preventions projekt i tredje världen till arbete med ätstörningsproblematik och inom företagshälsovården”

Emma Pihl är ett entusiasmerande energiknippe med stor personlig touch på sina föreläsningar. Inspirerande exempel varvas med konkreta verktyg som lyssnarna kan berika sitt eget liv med. Emma Pihl älskar att tänka nytt och stort och fascineras av livets potential. Emmas föreläsningar och verktygslåda för ett bättre liv har sin utgångspunkt från hennes eget liv – en sjukdom och självdestuktivitet som satte allt på sin spets under de tidiga tonåren. Emma Pihl förmedlar strategier och förhållningssätt som gör det möjligt för dig att ta över makten i ditt eget liv och leva livet fullt ut.

Tackvare en rad unika förmedlingstekniker för en framgångsrik självbildsträning hjälper Emma Pihl åhörarna att hitta motivation och inspiration som gör det möjligt för deltagarna att förverkligndet av sina drömmar och nå magiska resultat.

Resultat: Emmas föreläsningar skall ge nystart, en energikick och ny inspiration till att tänka och göra nytt. Med hjälp av en rad verktyg ger Emma Pihl deltagarna möjlighet att arbeta effektivt och målmedvetet med det de vill bli bättre på. Syftet är att ge insikter, medvetenhet och konkreta verktyg som ger åhörarna möjlighet att bli förebilder för sig själva, sin omvärld och för nästa generation.

Upplevelsebaserade övningar: Med inspiration och motivation ger Emma Pihl deltagarna tankeställare, inre drivkraft och verktyg för att utveckla sina liv, prestationer och välmående till nästa nivå. Deltagarna involveras i upplevelsebaserade övningar och lämnar Emmas föreläsningar uppfyllda av energi och med en känsla av att ’allt är möjligt’.

Huvudsakliga målgrupper:– Arbetsgrupper som behöver nytändning och inspiration

– Människor som kämpar med att få ihop livets alla pusselbitar
– Arbetsgrupper som behöver strategier för att ta hand om sig själva för att räcka till långsiktigt och fortsätta orka. – Nya team som behöver ett långsiktigt hållbart samarbete där varje individs kompetens och kvalitéer
utnyttjas fullt ut.
– Arbetsgrupper som behöver stärka sin identitet och självkänsla – personligen eller i yrkesrollen.

Föreläsningsteman:

Vinnare i din egen tävling

Varje människa har en unik kombination av utmaningar att ta sig an för att utvecklas, växa till nästa nivå och få mer frihet och välmående i sina liv. Emma Pihl  inspirerar till att utmana oss på våra egna ’träningsläger’, att utrusta oss med kraftfulla ’träningsmetoder’ och att välja ’rätt grenar’ och vara bäst när det verkligen gäller. Föreläsningen ger verktyg för att skapa en stärkande inre dialog, beteendeförändringar, en fördelaktig självbild och hållbara presta- tioner.

Se mig! Om självkänsla och jakten på bekräftelse

Vad är det som bestämmer i ditt liv? Längtan att få bekräftelse, rädslan för att inte bli bekräftad eller dina personliga drömmar och mål? Ta dig från att vara en törstande bekräftelsesökare till att bli en självbekräf- tande person på väg att förverkliga ditt livs innersta drömmar.

Låt fördelaktiga tankar styra dig till framgång!

Alla tankar som snurrar dagarna i ända påverkar oss på ett eller annat sätt. Nu är det dags att ta makten över tankarna. Få jante och ‘lilla djävulen’ på axeln att samarbeta med dig till framgång. Praktiska tekniker, exempel med hög igenkänningsgrad och att såga, att leta efter vad som är sant eller falskt och istället söka den uppfattning/tolkning som är mest fördelaktig leder dig till livsförändrande konsekvenser.

Föreläsningar skräddarsys också efter kundens begäran. Några exempel:

• Självbildsträning
• Ska det vara jobbigt att jobba? Skapa arbetsglädje! • Feedback
• Coachande ledarskap
• Hållbara prestationer

Referenser

– “Emma höll ett otroligt inspirerande framförande om stress och tankens kraft som gjorde alla delaktiga. En föreläsning som gav en känsla av att vilja ha mer. Gruppen kom från olika bakgrunder och vi alla fick med oss något”
Sinikka Winkrantz, Svenska Bostäder

– “I vårt yrke har vi lyxen att delta på många olika typer av utbildningar och därmed träffat många olika föreläsare. En av dem som haft mycket att ge och dela med sig av är Emma Pihl. Känns kul med en tjej som inte är rädd för att dela med sig av sin kunskap, metoder, livserfarenheter och utvecklande snesteg”
Susanna Tsoumani, SISU idrottsutbildarna

– “Emma Pihl höll en otroligt intressant föreläsning om feedback och självkänsla. Många personliga exempel som det var lätt att känna igen sig
i och bra övningar för att få pröva på och delta aktivt. Emma var imponerande kunnig på ämnet och otroligt skicklig på att fånga och intressera oss lyssnare. Det känns som jag kommer att ha nytta av vad jag lärde mig under föreläsningen hela livet och jag kommer definitivt att använda verktygen jag fick. Jag beundrar Emmas sätt att föreläsa då hon gör varje minut till en rolig och lärorik minut. Emma är en av de bästa föreläsarna jag lyssnat på”
Utvärdering Didaktus Liljeholmen

– “Emma Pihl har fungerat som inspiratör & kunskapskälla i vår handledarutbildning. På ett genomtänkt, lugnt och metodiskt sätt har hon startat processer, skapat vilja till förändring och ingjutit mod i vår grupp”
Christina Johansson, Folkets hus Sundsvall

– ”Emma visade oss en stor mental styrka och ett lugn som var både övertygande och imponerande. Vi insåg att om Emma med sin bakgrund har kommit så långt i sin personliga utveckling är ingenting omöjligt! Hon visade hur vi med små medel kan förändra vår vardag och stärka oss själva, utan att ständigt vara beroende av omgivningens godkännande. Jag tror att många skulle må mycket bättre med hjälp av Emmas livsfi- losofi och önskar att alla fick ta del av Emmas insikter – vi är själva nyckeln till förändring!”

Pernilla Kvarmans, Rädda Barne

Emma Pihl är aktuell med boken Vinnare i din egen tävling, Betydelsefullas förlag. 

Boka Emma Pihl genom att skicka en intresseanmälan eller ring 08-22 20 10

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram