Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin, författare, föreläsare och inspiratör, har närmare 30 års erfarenhet från näringslivet och är en väl anlitad inspiratör. Som förälder är hon mamma till ett barn med ADHD vilket öppnat vägen till kraft och utveckling men även stora utmaningar. Elisabeth Wahlin har turnerat runt i Sverige i drygt 10 år och hennes föreläsningar bjuder på interaktivitet och unika bildspel samt storytelling när den är som bäst. Hon använder sig av både egna och andras berättelser för att ge exempel där många kan känna igen sig och är övertygad om att det är berättelserna själva, som får oss att våga växa och hitta de nya vägarna. Elisabeth Wahlin brinner för att inspirera och ge energi till andra.

100% inspiration med Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin hjälper dig i sin föreläsning 100% inspiration att upptäcka din egen kraft och få mer energi. På livets krokiga vägar och spännande avfarter kan man finna nya möjligheter och Elisabeth Wahlin inspirerar, motiverar och engagerar genom frågor såsom vad driver dig, hur du kan fylla dig själv med ny energi och vad du kan göra för att hitta nya vägar i livet? Elisabeth Wahlin skakar liv i nya tankebanor och visar att många nya korsvägar finns att hitta i varje situation vi tror oss sitta fast i. Elisabeth Wahlin delar med sig av en egen drivkraftsmodell och energiboostprogram, som hjälper såväl i arbetslivet som privat. Elisabeth Wahlin berättar om hur du kan lita på dina visioner och drömmar. Vägen till målet är inte alltid spikrak, men vi bär alla med oss förutsättningar att lyckas med det vi vill, oavsett vad vi har med oss och var vi befinner oss i livet.

Elisabeth Wahlin berättar om ADHD – hinder eller möjlighet?

En föreläsning av Elisabeth Wahlin som vänder sig till dig som kommer i kontakt med eller själv har barn med ADHD. Hur gör jag när jag börjar förstå att allt inte riktigt är som det ska? Var går gränsen för ”normal rastlöshet” och funktionshinder? Vilka är styrkorna med ADHD? Hur kan föräldrar och skola bli ett team? Elisabeth Wahlin tar med dig på en resa genom bokstavskombinationer, utredningar, behandlingar och hur hon hjälper sitt barn med ADHD genom skola och pubertet. Med både allvar och humor speglar hon hinder och möjligheter och ger konkreta tips på nödvändiga strategier för att klara vardagen i hemmet och dialogen med skolan. Det är inte alltid så lätt att ta till sig ett beteende man inte riktigt förstår. Elisabeth Wahlin pekar på hur en person med ADHD kan tänka och fungera och hur det påverkar familj och omgivning, samt hur betydelsefulla möten med lärare, föräldrar och andra involverade kan lyfta och ge kraft. I sin föreläsning berättar Elisabeth Wahlin med stor inlevelse om ett liv med stunder av frustration och hjälplöshet men även fantastiska insikter och härliga upplevelser med en person som ser världen på ett annat sätt – hennes son.

 

För mer information eller bokning av Elisabeth Wahlin som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram