Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Carin Götblad

Carin har varit länspolismästare i Stockholms län i nära tio år, med 7 500 anställda, och även i Värmland och på Gotland.

Carin Götblad har lång erfarenhet som chef i olika verksamheter och på olika nivåer. Carin har varit länspolismästare i Stockholms län i nära tio år, med 7 500 anställda, och även i Värmland och på Gotland.

Vid jakten på Anna Lindhs mördare 2003 blev hon känd för svenska folket för sin personlighet och positiva driv.

2007 blev Carin Götblad utnämnd till Årets chef. Året därpå blev hon utsedd till årets Yrkeskvinna, och fick även Affärsvärldens ledarskapspris till Årets Ledare med följande motivering: ”Genom ett kreativt, målmedvetet och starkt personligt ledarskap har pristagaren förändrat och förnyat en stor och traditionstyngd organisation. Resultatet är effektiviseringar, stärkt intern moral och höjt anseende för myndigheten.”

Carin Götblad är en mycket omtyckt föreläsare inom ämnen som ledarskap, personligt ledarskap och organisationsförändringar. Carin anser att det är viktigt att få sina medarbetare att känna att de är duktiga och därför ska man ofta ge beröm, – Det ger alltid bäst effekt att spela på människors goda sidor.

Carin berättar om sitt ledarskap och ger konkreta tips och idéer kring motgångar och framgångar. Hur hon involverar medarbetare underifrån och upp. Vikten av att inflytande och ansvar hänger ihop. Hur hon arbetar med viktiga värderingsfrågor som bemötande och attityder, mångfald, jämställdhet och nytänkande.

Boka Carin Götblad genom att skicka en intresseanmälan eller ring 08-222010

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram