Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boka Sveriges bästa debattledare

Hitta rätt debattledare till Ditt evenemang. Mace Speakers har 15 års erfarenhet och kan därför hjälpa Dig eftersom det finns många debattledare så är det inte lätt att hitta den debattledare som passar varje tillfälle. Det är viktigt att välja rätt debattledare för målgruppen och bättre att välja en expert som inte är känd än någon debattledare som är mycket känd men har begränsade kunskaper i ämnet. Vi känner våra debattledare väl och gör en analys av Dina mål och syften för att hitta den debattledare som passar evenemanget bäst. Vi ger ett kostnadsfritt förslag på debattledare vi rekommenderar och förmedlar en kontakt mellan Er och dessa debattledare samt säkerställer att Din debattledare får den information som behövs. Efter varje genomförande följer vi upp med en utvärdering av Din debattledare.

Var noga med att boka debattledare i god tid. Ju mer känd en person är desto tidigare bör Du boka. De talare som finns på hemsidan är bara ett mindre urval av de som vi samarbetar med från vårt omfattande kontaktnät. Vi har tillgång till alla Sveriges bästa debattledare samt många internationella.

Rätt debattledare för varje tillfälle

Vi förmedlar en lång lista med debattledare för alla tillfällen. Våra kunder består främst av företag och organisationer. Här kan Du se några av våra uppdragsgivare senaste åren.

Gemensamt for våra debattledare är att de är experter och ger det lilla extra. De brinner för sitt budskap. Har en förmåga att med sitt budskap nå ut till sin publik. Har god retorik och behärskar konsten att övertyga. Använder ett uttrycksfullt kroppsspråk som stärker budskapet. Har glimt i ögat, humor, får publiken att känna igen sig och skratta. Behärskar dialog med publiken. Använder pauseringar så att budskapet sjunker in. Disponerar väl avsatt tid för föreläsningen. Kunniga i ämnet och trygga i samtal. Summerar det viktigaste och har tränat att stå på scen.

Trendiga ämnen är generellt sett dyrare, även den typen av ämnen som berör varje person i en åhörarskara, t.ex. personlig utveckling eller manligt-kvinnligt. Anlitar man en talare med fackkunskap eller som representant för ett företag eller organisation är arvoden lägre.

Satsa gärna på udda, obekanta ämnen men tumma ej på kvaliteten. I det läget rekommenderar vi därför att ni bokar genom oss eftersom vi har lyssnat på våra debattledare och talare och de har bra referenser.

Vi rekommenderar att Ni utnyttjar debattledare eller föredragshållaren till mer än det han eller hon skall tala om som t.ex. i en förlängning som konsult eller som bollplank för idéer utifrån era perspektiv.

Nya debattledare knyts ständigt till vårt nätverk och de personligheter som finns på hemsidan är bara ett urval av vårt nätverk. Företaget skräddarsyr också utbildningar samt konferenser inom och utom landet, med eller utan debattledare. Här är ett exempel på ett uppdrag där vi skräddarsyr utbildningsdagar till CivilekonomernaDIKFSAJusek och Naturvetarna.

Vi hjälper Dig också hitta TalareModeratorKonferencierKomikerArtist, skräddarsy en utbildning eller Boka Konferensrum och Hotell till konferensen.

Klicka här för att se våra debattledare!

Du är alltid lika välkommen att kontakta oss

För ytterligare information eller för att boka debattledare, vänligen ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

debattledare