Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boka bra ståuppkomiker via Mace Speakers

De ståuppkomiker som finns på hemsidan är endast ett mindre urval av de ståuppkomiker som vi samarbetar med från vårt omfattande kontaktnät. Våra ståuppkomiker inspirerar och skapar god stämning. Hitta och boka en professionell ståuppkomiker för att hjälpa de anställda att se framtiden i ett positivt ljus och inspirera medarbetarna att komma tillsammans som ett team. Vi har tillgång till alla Sveriges bästa ståuppkomiker samt många internationella ståuppkomiker. Ring 08-22 20 10 så hjälper vi Dig hitta och boka rätt ståuppkomiker.

Förmågan att lyfta sina åhörare. Stimulera fantasi och kreativitet. Skapa motivation och ökat engagemang. För att lyckas krävs inte bara en begåvad, inspirerad ståuppkomiker, utan också att han eller hon är rätt för just den målgruppen. Mace Speakers har specialiserat sig på rådgivning och förmedling av ståuppkomiker.

Rätt ståuppkomiker för varje tillfälle

Vi hjälper företag och organisationer att hitta rätt ståuppkomiker för rätt tillfälle – konferensen, kick-offen och de andra evenemangen.  Våra ståuppkomiker äger förmågan att lyfta sina åhörare.

De flesta företag och organisationer har insett vikten av att ta hand om sina medarbetare. Att konfronteras med en engagerande ståuppkomiker kan fungera som en vitamininjektion för hela organisationen. Men för att resultatet ska bli lyckat krävs en grundlig analys av syftet med evenemanget. Mace Speakers kan bidra med den nödvändiga kompetensen och erfarenheten. Tillsammans går vi igenom målen. Avsikten kan vara att skapa kontakt mellan medarbetarna, väcka känslor, skapa handling eller enbart att roa.

Ofta är en blandning av kunskap och humor det bästa sättet att förmedla ett budskap. Oavsett ämne. De ståuppkomiker som ingår i Mace Speakers nätverk spänner över ett brett spektra av ämnesområden som behandlas såväl kunnigt som underhållande.

Klicka här för ett mindre urval av våra ståuppkomiker

Du är alltid lika välkommen att kontakta oss.

För gratis bokning av ståuppkomiker ring 08–22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

boka ståuppkomiker