Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boka öppna, inspirerande & skräddarsydda företagsutbildningar

Mace Speakers erbjuder företagsutbildningar och de utbildningar som finns på hemsidan är bara ett urval av de utbildningar som går att ordna. Våra utbildningar inspirerar och motiverar. Hitta och boka en utbildning för att tydligt kommunicera företagets strategi och hjälpa de anställda att se framtiden i ett positivt ljus och inspirera medarbetarna att komma tillsammans som ett team. Vi har tillgång till alla Sveriges bästa utbildningar samt många internationella utbildningar. Läs mer och boka våra öppna föreläsningar här!

företagsutbildning

Sveriges hetaste inspirationsdag

Välkommen på ett inspirerande heldagsevenemang fyllt av energi och ett stjärnspäckat program med några av Sveriges absolut bästa föreläsare. Inspirationsdagarna är spännande och roliga utbildningsdagar för den som vill öka motivationen, få inspiration, arbetsglädje, kompetensutveckling och verktyg för att nå resultat. För mer information eller bokning: http://www.macespeakers.se/inspirationsdagarna/

Ring oss idag, för rådgivning och förmedling av företagsanpassade utbildningar, tel. 08-22 20 10

Förmågan att lyfta sina åhörare. Stimulera fantasi och kreativitet. Skapa motivation och ökat engagemang. För att lyckas krävs inte bara en lärorik, inspirerande utbildning, utan också att den är rätt för just den målgruppen.

Vi hjälper företag och organisationer att hitta rätt utbildning för rätt tillfälle – konferensen, säljmötet och de andra evenemangen. Ibland kanske det handlar om en professor i ekonomi, ibland en framtidsanalytiker eller en samhällsdebattör. Men det kan lika gärna vara en lysande estradör. Gemensamt är att de äger förmågan att lyfta sina åhörare.

Utveckla din organisations kompetens genom en av våra företagsanpassade utbildningar

De flesta företag och organisationer har insett vikten av att utveckla kompetensen hos sina medarbetare. Att gå på en företagsutbildning kan fungera som en vitamininjektion för hela organisationen. Men för att resultatet ska bli lyckat krävs en grundlig analys av syftet med utbildningen. Mace Speakers kan bidra med den nödvändiga kompetensen och erfarenheten. Tillsammans går vi igenom målen. Avsikten kan vara att skapa kontakt mellan medarbetarna, väcka känslor, skapa handling eller att undervisa.

Företagsutbildningar inom de flesta ämnen

Ofta är en blandning av kunskap och humor det bästa sättet att förmedla ett budskap. Oavsett utbildning. De utbildningar som ingår i Mace Speakers nätverk spänner över ett brett spektra av ämnesområden som behandlas såväl kunnigt som underhållande.

företagsutbildning stockholm

Öppna och inspirerande företagsutbildningar

Vi erbjuder öppna, företagsanpassade och skräddarsydda utbildningar av hög kvalitet som stärker din organisations kompetens. Skapar möten med mening. Alltifrån korta kurser till längre utbildningar. Ett brett sortiment med lärorika och inspirerande utbildningar i de flesta ämnen. Allt för att ge de bästa förutsättningarna för företag och individer att vara framgångsrika, nu och i framtiden. Läs mer och boka här.

Skräddarsydda och företagsanpassade utbildningar

Ett exempel på en utbildningsaktivitet med skräddarsydda och företagsanpassade utbildningar som Mace Speakers producerar är loyalitetsprogrammet AkademikerKompetens vilket är skräddarsytt för medlemmarna i Civilekonomerna, DIK, FSA, Jusek, SRAT och Naturvetarna.

Boka öppna eller skräddarsydda utbildningar som ökar din organisations kompetens

Sök, hitta och boka utbildningar i ett brett spektra av ämnen inom vetenskap, kultur och samhälle. Alternativt låt oss skräddarsy en utbildning åt Din organisation.

Varför boka en företagsutbildning hos Mace Speakers?

Företaget startade 1998 som en av landets första talarförmedlingar. Vi erbjuder ett helhetskoncept för din konferens och ser till att ditt evenemang får ett lyft. Våra utbildningar skapar stämning, förstärker och förtydligar viktiga budskap och ger inspiration inför nya uppgifter och förändringar. Utbildningarna som genomförs är av hög kvalitet, med substans och innehåll som inte suddas ut med tiden. Ofta är utbildningarna så starka att lyssnarna skrattar, gråter, funderar och tänker efter. De är underhållande, ger aha-upplevelser och lyssnarna känner igen sig. Ofta fungerar utbildningarna som ett verktyg för att nå bestämda mål. Vi vet vilka utbildningar som passar bäst för varje tillfälle.

Vi har höga krav på våra utbildningar för att de ska få komma med i vårt register. Det krävs att utbildningarna inspirerar, motiverar, når fram med sitt budskap och att de håller sig till de överenskommelser som görs. Vår erfarenhet från 15 år i branschen reflekteras i vår service, kunskap och omfattande nätverk.

Rätt utbildning för varje tillfälle

Vi kvalitetskontrollerar och handplockar varje utbildning för varje tillfälle. Sedan finns vi med hela vägen och följer alltid upp. Vår långa erfarenhet gör att vi vågar köra med öppna kort med vad som gäller praktiska detaljer, bokningsdetaljer samt arvode.

Genom nära samarbeten med internationella talarförmedlingar runt om i världen kan vi i princip boka vilken talare som helst. Vi kan också hjälpa till att söka rätt på en speciell kompetens som kanske är ovanlig. Vi garanterar hög kvalitet, innehåll och trygghet. Ifall talaren blir sjuk eller inte dyker upp så har vi alltid en reserv. Vi sköter all administration, kontraktering och reseräkningar. Följer en miljöpolicy och stödjer Vi-Skogen. Våra uppdragsgivare återfinns bland företag, organisationer, kommuner och landsting. Se exempel på tidigare kunder och exempel på skräddarsydda utbildningar.

Sök, hitta & boka företagsanpassade utbildningar hos Mace Speakers

Vårt mål är att förmedla rätt utbildningar till rätt målgrupp för att sprida kunskap, inspirera och provocera, stimulera fantasi och kreativitet. Allt för att skapa motivation och ökat engagemang. Hos Mace Speakers väntar din nästa inspirerande, skräddarsydda eller företagsanpassade utbildning.

Du är alltid lika välkommen att kontakta oss.

För ytterligare information eller bokning av företagsanpassade, skräddarsydda eller öppna utbildningar, vänligen ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

boka utbildning