Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boka öppna, inspirerande & företagsanpassade seminarier

Vi erbjuder öppna, företagsanpassade och skräddarsydda seminarier av hög kvalitet som stärker Din organisations kompetens. Skapar möten med mening. Alltifrån korta kurser till längre seminarier. Ett brett sortiment med lärorika och inspirerande seminarier i de flesta ämnen. Allt för att ge de bästa förutsättningarna för företag och individer att vara framgångsrika, nu och i framtiden. Läs mer och boka våra öppna föreläsningar här!

Skräddarsydda och företagsanpassade seminarier

Ett exempel på en utbildningsaktivitet med skräddarsydda och företagsanpassade seminarier som vi producerar är loyalitetsprogrammet AkademikerKompetens vilket är skräddarsytt för medlemmarna bl.a. i Civilekonomerna, DIK, FSA, Jusek, SRAT och Naturvetarna.

Boka öppna eller skräddarsydda seminarier som ökar din organisations kompetens

Sök, hitta och boka seminarier i ett brett spektra av ämnen inom vetenskap, kultur och samhälle. Alternativt låt oss skräddarsy ett seminarium åt Din organisation.

företagsanpassade seminarium

Varför boka ett företagsanpassat seminarium hos Mace Speakers?

Företaget startade 1998 som en av landets första talarförmedlingar. Vi erbjuder ett helhetskoncept för din konferens och ser till att ditt evenemang får ett lyft. Våra seminarier skapar stämning, förstärker och förtydligar viktiga budskap och ger inspiration inför nya uppgifter och förändringar. Seminarierna som genomförs är av hög kvalitet, med substans och innehåll som inte suddas ut med tiden. Ofta är seminarierna så starka att lyssnarna skrattar, gråter, funderar och tänker efter. De är underhållande, ger aha-upplevelser och lyssnarna känner igen sig. Ofta fungerar seminarierna som ett verktyg för att nå bestämda mål. Vi vet vilka seminarier som passar bäst för varje tillfälle.

Vi har höga krav på våra seminarier för att de ska få komma med i vårt register. Det krävs att seminarierna inspirerar, motiverar, når fram med sitt budskap och att de håller sig till de överenskommelser som görs. Vår erfarenhet från 15 år i branschen reflekteras i vår service, kunskap och omfattande nätverk.

Rätt seminarium för varje tillfälle

Vi kvalitetskontrollerar och handplockar varje seminarium för varje tillfälle. Sedan finns vi med hela vägen och följer alltid upp. Vår långa erfarenhet gör att vi vågar köra med öppna kort med vad som gäller praktiska detaljer, bokningsdetaljer samt arvode.

Genom nära samarbeten med internationella talarförmedlingar runt om i världen kan vi i princip boka vilken föreläsare som helst. Vi kan också hjälpa till att söka rätt på en speciell kompetens som kanske är ovanlig. Vi garanterar hög kvalitet, innehåll och trygghet. Ifall talaren blir sjuk eller inte dyker upp så har vi alltid en reserv. Vi sköter all administration, kontraktering och reseräkningar. Följer en miljöpolicy och stödjer Vi-Skogen. Våra uppdragsgivare återfinns bland företag, organisationer, kommuner och landsting. Se exempel på tidigare kunder och exempel på skräddarsydda seminarier.

Sök, hitta & boka företagsanpassade seminarier hos Mace Speakers

Vårt mål är att förmedla rätt seminarier till rätt målgrupp för att sprida kunskap, inspirera och provocera, stimulera fantasi och kreativitet. Allt för att skapa motivation och ökat engagemang. Hos Mace Speakers väntar ditt nästa inspirerande, skräddarsydda eller företagsanpassade seminarium.

Du är alltid lika välkommen att kontakta oss.

För ytterligare information eller bokning av företagsanpassade, skräddarsydda eller öppna seminarier, vänligen ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

boka seminarier