Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boka inspirerande, öppna & företagsanpassade kurser

Vi erbjuder öppna, företagsanpassade och skräddarsydda kurser av hög kvalitet som stärker Din organisations kompetens. Skapar möten med mening. Alltifrån korta kurser till längre utbildningar. Ett brett sortiment med lärorika och inspirerande kurser i de flesta ämnen. Allt för att ge de bästa förutsättningarna för företag och individer att vara framgångsrika, nu och i framtiden. Läs mer och boka våra öppna föreläsningar här!

Skräddarsydda och företagsanpassade kurser

Ett exempel på en utbildningsaktivitet med skräddarsydda och företagsanpassade kurser som vi producerar är loyalitetsprogrammet AkademikerKompetens vilket är skräddarsytt för medlemmarna i Civilekonomerna, DIK, FSA, Jusek, SRAT och Naturvetarna.

Boka öppna eller skräddarsydda kurser som ökar din organisations kompetens

Sök, hitta och boka kurser i ett brett spektra av ämnen inom vetenskap, kultur och samhälle. Alternativt låt oss skräddarsy en företagsanpassad kurs åt Din organisation.

företagsanpassade kurs stockholm göteborg malmö

Varför boka en företagsanpassad kurs hos Mace Speakers?

Företaget startade 1998 som en av landets första talarförmedlingar. Vi erbjuder ett helhetskoncept för din konferens och ser till att ditt evenemang får ett lyft. Våra kurser skapar stämning, förstärker och förtydligar viktiga budskap och ger inspiration inför nya uppgifter och förändringar. Kurserna som genomförs är av hög kvalitet, med substans och innehåll som inte suddas ut med tiden. Ofta är kurserna så starka att lyssnarna skrattar, gråter, funderar och tänker efter. De är underhållande, ger aha-upplevelser och lyssnarna känner igen sig. Ofta fungerar kurserna som ett verktyg för att nå bestämda mål. Vi vet vilka kurser som passar bäst för varje tillfälle.

Vi har höga krav på våra kurser för att de ska få komma med i vårt register. Det krävs att kurserna inspirerar, motiverar, når fram med sitt budskap och att de håller sig till de överenskommelser som görs. Vår erfarenhet från 15 år i branschen reflekteras i vår service, kunskap och omfattande nätverk.

Rätt kurs för varje tillfälle

Vi kvalitetskontrollerar och handplockar varje kurs för varje tillfälle. Sedan finns vi med hela vägen och följer alltid upp. Vår långa erfarenhet gör att vi vågar köra med öppna kort med vad som gäller praktiska detaljer, bokningsdetaljer samt arvode.

Genom nära samarbeten med internationella talarförmedlingar runt om i världen kan vi i princip boka vilken kursledare som helst. Vi kan också hjälpa till att söka rätt på en speciell kompetens som kanske är ovanlig. Vi garanterar hög kvalitet, innehåll och trygghet. Ifall kursledaren blir sjuk eller inte dyker upp så har vi alltid en reserv. Vi sköter all administration, kontraktering och reseräkningar. Följer en miljöpolicy och stödjer Vi-Skogen. Våra uppdragsgivare återfinns bland företag, organisationer, kommuner och landsting. Se exempel på tidigare kunder och exempel på skräddarsydda kurser.

Sök, hitta & boka företagsanpassade kurser hos Mace Speakers

Vårt mål är att förmedla rätt kurs till rätt målgrupp för att sprida kunskap, inspirera och provocera, stimulera fantasi och kreativitet. Allt för att skapa motivation och ökat engagemang. Hos Mace Speakers väntar din nästa inspirerande, skräddarsydda eller företagsanpassade kurs.

Du är alltid lika välkommen att kontakta oss.

För ytterligare information eller bokning av företagsanpassade, skräddarsydda eller öppna kurser, vänligen ring 08-22 20 10, 070-796 05 09 eller mejla info@macespeakers.se

boka kurs