Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Babben Larsson

Babben Larsson är en populär föreläsare med ämnen som friskvård, vardagspsykologi och stress

Babben Larsson är en populär föreläsare med ämnen som friskvård, vardagspsykologi och stress

Babben Larssons populäraste föreläsning Friskvård a la Babben uppdateras ständigt och nu finns även hennes nya Smällar man får ta att boka. Där fokuserar Babben Larsson på hur vi kan se hur vår uppväxt har präglat oss, men att också det som var tufft då kan vändas till något positivt idag.  Babben Larsson delar också ut en del tips på hur man kan lära sig att läsa av både andra och sig själv. Även när vi beter oss helt ologiskt är det logiskt!

Saker som Babben Larsson ofta tar upp när hon föreläser är vikten av att sätta upp mål inte bara i jobbet, utan även för sin egen del, att balansera de olika delarna i livet så inte bygget inte tippar över, att välja rätt motionsform när man vill bli vältränad kontra bli avspänd, skilja på självförtroende och självkänsla och att lära sig mer om i vilka olika former stress visar sitt fula tryne.

Babben Larssons föreläsningar är alltid underhållande, medryckande och tankeväckande.

De innehåller en skön blandning av fakta, forskning, anekdoter och egna exempel. Blandningen av humor och allvar gör att kunskaperna blir insikter, vi berörs känslomässigt vilket är förutsättningen för att vi kanske äntligen ska vilja göra den där livsstilsförändringen som vi vet att vi borde.
Foto:  Håkan Larsson

Boka Babben Larsson genom att skicka en intresseanmälan eller ring 08-22 20 10

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram