Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hjärna, stress och prestation – Mental Ergonomi

Hur ska vi få ihop det här med prestation och välmående?
Genom att jobba MED istället för mot hjärnan!

Vi är alla utrustade med en fantastisk hjärna, som har en enorm potential men också sina begränsningar. För att klara de snabba förändringar och den press som ofta präglar vår vardag idag, behöver hjärnan vår medvetna hjälp. Den är briljant men också känslig, lite lat och inte alltid smart. Ett stort antal neurologiskt inriktade forskningsprojekt visar hur vi kan påverka och faktiskt förändra hjärnan och våra tankar på ett sätt som gör det lättare för oss att hålla huvudet “kallt” och hjärtat “varmt” i det informationsbrus vi lever i. Vi kan lära oss att prestera under press, fungera i den sociala mångfald en arbetsplats är idag, ha sund kontroll på våra känslor och klara beslut och förändringar med produktiviteten i behåll. Vi kan jobba mer mentalt ergonomiskt – här får du lära dig hur genom enkla och praktiska verktyg.

Anneli Ekström Godman, “den ofrivilliga stressexperten”, ser sig som en bro mellan vetenskap och praktisk handling. Målet med Annelis föreläsningar och utbildningar är att hjälpa individer och företag till högre kvalitet i tanke och handling för bättre beslutsfattande och samverkan, minskad negativ stress, högre prestationsnivå och större förändringsförmåga, med utgångspunkt i hur hjärnan vill ha det.

Anneli Ekström Godman har en bakgrund inom service och industri där hon arbetat som ledare och entreprenör. Hon har egen erfarenhet av att ha kört slut på sig själv och kommit tillbaka och föreläser utifrån denna ofrivilliga kunskap påbyggd med akademiska studier i bland annat hälsopedagogik, psykologi, beteendevetenskap och neurovetenskap.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram